Pénztárcabarát céges monitor: A Lenovo bemutatta a ThinkVision S25e-30-at

0
1659

A ThinkVision S25e-30 a Lenovo legújabb, 24,5 hüvelykes FHD monitora. Árához képest igencsak előkelő a színhűsége, illetve frissítési gyakorisága is jobb az átlagnál.

Számos prémium kategóriás ThinkVision monitort mutatott be az IFA 2022 esemény keretei közt a Lenovo. Az a darab, amiről most írok, az egyik legolcsóbb darab – noha még sincs semmi szégyenkezni valója, ugyanis remek specifikációkat tudhat magáénak.

Az S25e-30 is megkapta sorozata új, hátulra szerelt, szinte TrackPoint-szerű joystickját, melynek segítségével egyszerűen navigálhatunk a menüpontok között. Az új, 24,5 hüvelykes ThinkVision változat lefedi az sRGB színskála 99%-át, és támogatja a 75 Hz-es frissítési gyakoriságot. A VGA és a 3,5 mm-es jack csatlakozó a Lenovo szerint elegendő a kis-és középvállalkozások számára, pontosan emiatt más portot nem is tettek a termékre.

A ThinkVision S25e-30 2023 elejétől lesz elérhető, ára 169 euró lesz a Lenovo Premier támogatásával és a TruScale Device as a Service (DaaS) opcióval együtt.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét