Pletykák szerint jövőre már érkezhet a PlayStation 5 Pro

0
925

Egy játékipari bennfentesétől származó új jelentés szerint a mid-generation konzol már fejlesztés alatt áll, 2024-ben pedig akár már meg is jelenhet. Ezen információk ugyanattól a forrástól származnak, aki részleteket tárt fel egy levehető lemezmeghajtós PS5-ről (tehát nem tudjuk igaz-e).

Tom Henderson, az Insider Gaming munkatársa egy átfogó beszámolójában úgy nyilatkozott, hogy ezen pletykákat így lehetne összefoglalni: „bízz bennem tesó”. Azaz nem épp megbízhatóak.

A kétséges forrás szerint a PS5 Pro lehetséges megjelenési dátuma 2024 vége, bár egyesek azt állíthatják, hogy ez túl korai lenne egy középgenerációs konzol kiadásához. Érdemes megjegyezni, hogy a PlayStation 4 2013 novemberében jelent meg, majd a PS4 Pro és a PS4 Slim alig három évvel később, 2016 végén debütált.

Új érdekes forrásunk azt is írja, hogy „ ez a középgenerációs bevezetés „csak a kezdete annak, hogy új hardver érkezik a PlayStation felhasználókhoz ebben a generációban”. Ezzel arra utal, hogy a „Pro” és „Slim” neveket akár a kukába is dobhatjuk, mert más koncepció alapján fognak készülni – avagy több is lesz. Ezt sem tudjuk, hogy igaz-e.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét