Random újraindulásokat produkál a zsír új Lenovo ThinkPad Z16

0
1061

Amikor új hardverről van szó, gyakran érdemes várni egy kicsit a vásárlással, mivel firmware-problémák bármikor lehetnek egy teljesen új termékben. Néha vannak olyan eszközök, amelyek problémásabbak, mint mások – ilyen a drága Lenovo ThinkPad Z16 is, ami gyakran véletlenszerűen újraindul.

Minden kezdet nehéz, ez igaz szoftverre és hardverre egyaránt. Persze jó lenne, ha a vásárlók a kezdetektől fogva tökéletes terméket kapnának, de sajnos ez gyakran csak vágyálom. A gyártóknak rendszerint firmware-frissítésekkel kell javítaniuk a problémákat, ugyanis az ilyesfajta kezdeti baklövések csupán ennyit igényelnek – ezt pedig általában gyorsan orvosolják a vállalatok.

A notebookcheck.net számolt be arról, hogy tesztterméküknek van egy bosszantó problémája: a WiFi engedélyezésekor hirtelen újraindul. Nincsenek ezzel egyedül, hiszen az interneten számos beszámolót lehet találni hasonló esetekről, amikor a gyakori véletlenszerű újraindítások miatt a ThinkPad Z16 használhatatlanná válik felhasználói számára.

A Lenovo már rajta van a javításon, sőt, bizonyos körülmények közt (Bluetooth-egér esetén) már meg is oldották a problémát.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét