Repülőn gyulladt ki egy Galaxy Note7

0
15

Az első szériás Samsung Galaxy Note7-el kapcsolatban már senki nem lepődik meg, ha kigyullad, hiszen ezért hívott vissza a gyártó 2.5 millió készüléket. Viszont egy újabb, már biztonságosnak jelzett darabtól már nem ezt várná az ember. Ennek ellenére pont ez történt Louisville, Kentucky-ban, egy Baltimore-ra tartó járaton. A gép még szerencsére csak felszálláshoz készülődött, amikor lángra lobbant a Note7. Azonnal kimenekítették az utasokat és a személyzetet.

Repülőn gyulladt ki egy Galaxy Note7

Az incidensben senki nem sérült meg. Az aggasztó az, hogy ez már egy cserélt darab volt. Persze előfordulhat, hogy egy korábbi, hibás készülék került a dobozba, de elmondható, hogy a koreai vállalatnak rengeteg problémája van ezzel a típussal, bárhogy is nézzük. A Samsung még egyelőre nem kommentálta a történteket.

Samsung hivatalos állásfoglalása:

“Ameddig nem kerül birtokunkba a készülék, nem tudjuk megerősíteni, hogy ebben az incidensben egy új Note7-es érintett. A Southwesttel és a helyi hatóságokkal együtt most azon dolgozunk, hogy visszaszerezzük a készüléket, és megbizonyosodjunk a hiba okáról. Több információval csak a készülék vizsgálata után fogunk tudni szolgálni.”

 

Forrás: gsmarena.com

Marci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét