Telefonra cuppanó Apple akkumulátor

0
149

Tavaly ősszel mutatta be legutóbbi telefonját az Apple, ehhez érkezett most egy új kiegészítő, a MagSafe töltő személyében. A termék a korábban megjelent tokokhoz és tárcákhoz hasonlóan a telefonban található mágneshez kapcsolódik. Ezáltal a MagSafe nevű technológia segítségével képes lesz a készülékhez „ragadni”, és vezeték nélkül plusz töltést adni.

A MagSafe Battery Pack csak az iPhone 12 szériával kompatibilis, de igen valószínű, hogy az ősszel érkező 13-as modellekkel is használható lesz. A telefon hátuljára rakható „telep” 5 wattal tölti a készüléket. Ám az Apple magyarországi termékoldala szerint gyorsabb töltésre is képes, ha 27 wattos vagy erősebb adapterrel használjuk. Bár pontos akkumulátor kapacitásról nem beszélt az Apple, de a fellelhető képek alapján a MagSafe 1460 mAh körül lehet.

Mint megtudtam már itthon is rendelhető az Apple webshopjából 39 990 Ft-os áron, töltőfej és töltőkábel azonban nem jár hozzá, ezeket igény szerint külön kell beszerezni. A kiegészítő a cégtől megszokott minimalista stílust képviseli, és csak fehér színben érhető el.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét