Titán verzió is lesz! – A Xiaomi 14 Pro változtatható rekesznyílású kamerával és új hardverekkel érkezik

0
333

A Xiaomi bemutatta a Xiaomi 14 Pro-t, amely vitathatatlanul a vállalat eddigi legfejlettebb okostelefonja. Az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max modelleket tükröző Xiaomi 14 Pro a Xiaomi első titánházas okostelefonja. A Xiaomi legújabb zászlóshajója azonban egyebek mellett változtatható rekesznyílású elsődleges kamerával és 3000 nites kijelzővel is rendelkezik.

Leleplezte új csúcstelefonját a Xiaomi, és valóban csúcs. Új kijelzőt kapott a gépezet, melynek segítségével 2K-n 3000 nites csúcsfényerőt tud amellett, hogy 1-120 Hz között képes variálni a frissítési gyakoriságot. Ezenkívül a Xiaomi 14 Pro észrevehetően vékonyabb kijelzőkerettel rendelkezik, mint a Xiaomi 13 Pro.

Bújjunk be a motorháztető alá. A telefon Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlettel rendelkezik és akár 16 GB RAM-mal is konfigurálható. Ezenkívül a készülék 4880 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely támogatja a 120 W-os vezetékes és 50 W-os vezeték nélküli töltést.

A kamerarendszerben egyetlen – hatalmas – változás lesz, ez pedig a telefon elsődleges kamerája, amely f/1.42-f/4.0 állítható rekesznyílással rendelkezik.

A Xiaomi 14 Pro már előrendelhető Kínában. Átszámolva nagyjából 660 eurótól kezdődik az ára, azonban több RAM-mal és háttértárral 800 euró felé és becsusszanhat a telefon.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét