Ultraszéles gamer monitor az AOC-tól

0
26

Az AOC nem lassít a tempón, legalábbis, ami a monitorokat illeti, hiszen a cég képviselete bejelentette, hogy egy újabb eszközzel bővítik a kínálatot. Ez az AGON családba tartozó, AG405UXC típusjelzésű modell, amelyet a játékosok igényeinek figyelembevételével terveztek meg.

Eme termékbe egy 40 hüvelykes képátlójú, sík, 3440×1440 képpont felbontású, ultraszéles, azaz 21:9 képarányú IPS panel került. A 8 bites kijelző 16 millió szín megjelenítésére képes, maximális fénysűrűsége 400 cd/m2, és támogatja a nagy dinamikatartományú tartalmak megjelenítését is. A legnagyobb natív kontrasztaránya a hivatalos gyári specifikációk szerint 1200:1, válaszideje 1 ms, maximális képfrissítési rátája 144 Hz, továbbá rendelkezik AMD FreeSync hitelesítéssel.

A VESA konzol segítségével a falra is fellógatható és forgatható/dönthető, valamint akár pivot módban is használható. Található rajta két HDMI 2.0, egy DisplayPort 1.4, egy 3,5 mm-es jack, négy USB 3.2 port, illetve egy USB-C csatlakozó is. Ez utóbbin keresztül az audiovizuális tartalmak is átvihetők rá, valamint a csatlakoztatott eszközök töltését is biztosítja.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét