Xiaomi 13 Ultra: Májusban érkezik a csúcstelefon

0
324

Jön a Xiaomi 13 Ultra. A Xiaomi 13 és Xiaomi 13 Pro globális debütálása után hamarosan érkezik a gyártó legprémiumabb (hagyományos) telefonja. Egy új szivárgás szerint májusban fog debütálni.

Nemrég jelent meg a Xiaomi 13 és 13 Pro a globális piacon, azonban már korábban tudtuk, hogy a sorozatnak lesz egy mégjobb, mégnagyobb, mégbrutálisabb tagja: a Xiaomi 13 Ultra. Egy új szivárgásnak hála megtudtuk, hogy pontosan mikor debütál a zászlóshajók zászlóshajója.

SnoppyTech már sokszor igazolta megbízhatóságát, most pedig azt mondja májusban érkezik a mobil. A Xiaomi valószínűleg a Xiaomi Pad 6 termékcsalád mellett dobja piacra a Xiaomi 13 Ultra-t, és a hírek szerint a táblagépek nem állnak készen a márciusi vagy áprilisi megjelenésre. A jelenlegi állás szerint a Xiaomi 13 Ultra és a Xiaomi Pad 6 sorozat várhatóan májusban érkezik, valószínűleg a hónap vége felé.

Ahogy azt korábban is megerősítették, a Xiaomi 13 Ultra globális megjelenést kap, azaz világszerte kapható lesz. Borsos ára lesz, ugyanis a 13 Pro ára 1299 euró volt, az Ultra pedig ennél is vastagabb árcédulát fog kapni.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét