Xiaomi Mi 11 Pro: szivárgások a kamera specifikációkról

0
192

Annak ellenére, hogy a Mi 11 nemrégiben jelent meg, továbbra is a Mi 11 Pro az egyik legjobban várt okostelefon 2021-ben. Fő kamerája állítólag egy Sony IMX766 lesz, ami képes 120x-os digitális zoomra, melyet kiegészít egy 48 MP-es telefotó kamera, illetve egyéb szenzorok.

Még nem jelentették be a Mi 11 Pro-t, viszont ennek ellenére folyamatosan jelennek meg szivárgások és pletykák az interneten. A Digital Chat Station azt állította, hogy a Xiaomi hatósági jóváhagyásra vár, hogy felszerelhesse új készülékét az új 80 wattos vezetéknélküli töltéssel.

Ezenkívül a Mi 11 Pro állítólag ultraszéles, 0,5x-ös látószögű kamerával, OIS-szel, valamint 48 MP-es optikailag stabilizált, 5x-ös zoomra képes szeronzorral rendelkezik. Továbbá szóba került az említett 120x-os digitális zoom, illetve a 10x-es videó zoom is. Ezenfelül a Mi 11 Pro a legújabb Qualcomm Snapdragon 888 SoC-vel lesz ellátva.

Hirdetés

További információkat még nem tudunk a telefonról, de kiváncsian várjuk a további specifikációkat, valamint a készülék megjelenését!

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét