Az új Gigabyte AORUS Gaming Box folyadékhűtéses NVIDIA GeForce RTX 4090-et kínál

0
172

A Gigabyte egy következő generációs AORUS Gaming Box kiadására készül. A megjelenés előtti marketinganyagok alapján az AORUS Gaming Box kevesebb HDMI-porttal rendelkezik, mint elődje, de kompenzálásképp kapott egy plusz USB Type-C csatlakozót. A Gigabyte egy egyedi NVIDIA GeForce RTX 4090-et is szerel a gépbe, mely vízhűtéssel működik.

A Gigabyte bemutatta legújabb AORUS Gaming Box-ját, egy eGPU-házat rengeteg jósággal. Az új AORUS Gaming Box négy videokimenettel rendelkezik, három DisplayPort csatlakozással és egyetlen HDMI csatlakozóval. Ezenkívül tartalmaz egy Gigabit Ethernet csatlakozót és két USB 3.0 Type-A portot, valamint egy Thunderbolt portot laptop csatlakoztatásához.

A cikk írásakor még nem világos, hogy az eGPU-ház Thunderbolt 3 vagy Thunderbolt 4 porttal rendelkezik. A VideoCardz azonban megjegyzi, hogy a Thunderbolt 4 korlátai megakadályozzák, hogy a Gaming Box 40 Gbps-nál nagyobb sávszélességet használjon.

Az új AORUS Gaming Box egy egyedi GeForce RTX 4090-el érkezik. Állítólag a Gigabyte egy folyadékhűtéses rendszert alkotott az RTX 4090-nek, hogy kordában tartsa a fenevadat. A megjelenés dátuma egyelőre ismeretlen, ahogy a bevezetési árak is.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét