Gamer hangszóró az LG-től – Kizárólag amerikai piacra

0
35

Az LG UltraGear almárkája játék-orientált monitorjairól híres, most pedig bejelentette, hogy hangszólót is kiadnak. A cég állítása szerint minden erővel azon dolgozott, hogy tökéletes gaming-élményt adjon hangszórójuk, teljesen erre a felhasználásra van optimalizálva, a játékba merülés érdekében.

Habár kétségtelenül a kijelző ágazat húzza az LG szekerét mostanság, a cégnek van tapasztalata az audió szektorban is. Most pedig úgy döntött a cég, hogy egyesíti audió és gaming részlegének tapasztalatait, és kiad egy gamer-hangszórót.

LG UltraGear GP9 – ez lesz az eszköz teljes neve. Összteljesítménye 20 Watt de minden jóval megspékelve: például 3D-s hangzás, 7.1, és minden ami egy igazi játékélményhez szükséges.

Hirdetés

Az eszköz akkumulátor ideje 6 óra, de egy jó gaming setupban ez nem is igazán fontos; hát hova viszed a gamer PC-t? Árát tekintve nem egy olcsó eszköz, 500 dollárt kérnek érte. Kiemelendő, hogy csak az amerikai piacon jelenik meg az eszköz – persze nincs kizárva, hogy később máshol is kiadják.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét