Moto X40 (Edge 40): A Motorola „SUV-osztályú” töltési és akkumulátor specifikációkat kínál a hamarosan megjelenő Android zászlóshajójához

0
1287

A Motorola már megerősítette, hogy a Moto X40 lesz a következő prémium Android okostelefon, amely az új csúcskategóriás Snapdragon 8 Gen 2 processzorral érkezik. Most az is kiderült, hogy debütálásakor támogatni fogja a vállalat leggyorsabb vezetékes töltését is. Új kamerafunkcióival az aktív, extrém sportos felhasználók számára tökéletes választás lehet a telefon.

Szokatlan módot választott a marketingelésre a Motorola, ugyanis új zászlóshajóját az okostelefonok “terepjárójaként” hirdeti. Ez feltehetően azt jelzi, hogy a hamarosan megjelenő Moto X40 elég erős és sokoldalú lesz ahhoz, hogy az aktív életmódot élők számára tökéletes társ legyen. Ennek érdekében a gyártó beletette legerősebb, 125 Wattos gyorstöltését a telefonba, amivel a 4600 mAh-ás akksit seperc alatt feltölthetjük.

Az OEM ragaszkodott új témájához, és előre bejelentette a Horizon Lockot az X40-hez. Ez egy akciókamerás funkció lesz, aminek köszönhetően bármilyen szögben tartjuk a telefont, készíthetünk fele felvételt portré módban.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét