Motorola Moto G54: A kiszivárgott hivatalos képek három színben ábrázolják az új középkategóriás okostelefont

0
653

Érkezik a G53 frissített verziója, kevesebb mint egy évvel a megjelenése után. Evan Blass szerint három színben lesz elérhető, azonban a külsejét illetően nagyobb frissítésre nem kell számítani.

Még e hónap elején szivárgott ki a Moto G54, köszönhetően a TheTechOutlook-nak. Most is szivárgásról beszélünk, azonban merőben más az állás akkor, amikor egy Evan Blass szintű leaker szólal meg.

Blass most közzétette a Moto G54 hivatalos nagyfelbontású marketingképeit. Kétségtelen, hogy a Moto G54 rendkívül hasonlít elődjéhez, azonban egy ilyen frissítéskor hatalmas külsőbeli eltérésre nem is kell számítani általában.

Az azonban nem mondható el, hogy semmi újdonság ne lenne a G54-ben. A Motorola módosított néhány területen, például a hátlap szélei finoman íveltek, aminek köszönhetően a Moto G54 kényelmesebb lesz a kézben, mint elődje. Emellett úgy tűnik, hogy a Motorola karcsúsította a készülék felső és oldalsó kereteit, amelyek a pletykák szerint 6,5 hüvelykes, 1080p és 120 Hz-es panelt vesznek körül. Sőt, a gyártó elvileg optikai stabilizátort is szerelt a telefon 50 MP-es elsődleges kamerájába.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét