Napvilágot látott a Motorola Moto G14

0
175

Egy hónapon belül új Motorola okostelefon érkezhet, az XT2341 modellszám alatti készülék ugyanis megjárta Kína, Európa, India és az Arab Emírségek engedélyeztető hatóságainak vizsgálatait is. A szóban forgó eszköz a Motorola Moto G14, derül ki az egyik engedélyből, a TheTechOutlook pedig promóciós anyagokat is megszerzett a telefonról. Sok változásra nem érdemes számítani a külsőségekben, aki látta a Moto G13-at tavaly, annak a G14 nem fog újat mutatni.

Vannak viszont specifikációk is, melyeket megerősítenek az információk. Ilyen a 3,5 mm-es fülhallgató csatlakozó megléte, az oldalsó gombba integrált ujjlenyomat-leolvasó, valamint a 128 GB-os tárhely és az 5000 mAh-s akkumulátor megléte. A töltés USB-C csatlakozón keresztül mehet majd, az FCC engedélyei alapján 20 watt felvételére lesz képes a gyári töltőjével a készülék.

A tavalyi modell MediaTek készletre épült, valószínűleg a Moto G14 is azt kap, de csak 4G-s kapcsolatra képes szettet. A hátlapon lesz egy 50 megapixeles kamera, adott lesz a készülékben az NFC és Android 13-as operációs rendszerrel kerülhet piacra. A kijelző átlója 6,5” körül mozoghat, és egy 90 Hz-es LCD panelről lehet szó ennek esetében is.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét