Új Motorola Moto G Stylus szivárgások – nagyobb kijelzővel és új processzorral érkezik

0
459

A Motorola még 2020 elején indította útjára a – beépített érintő tollal szerelt – Moto G szériás telefont. A Stylusról kiszivárgott adatok alapján Android 10-es rendszer, Snapdragon 675 processzor és négy hátlapi kamera várja a felhasználókat.

Forrás: Voice

2021-ben érkezhet a Moto G Stylus utódja. Az első Stylust a cég 2020 elején mutatta be az Egyesült Államok piacán, ennek a középkategóriás és Galaxy Note stílusú telefonnak a következő generációjáról szivárogtak ki hírek.

Egy hírhedt leaker, név szerint Evan Blass szerint a next-gen G Stylusnak FHD+ kijelzője lesz, azonban a mérete megnő, egészpontosan 6,81 hüvelykre. A telefonban egy Snapdragon 675 SoC fog dolgozni, míg az elődben egy 665 teljesített szolgálatot.

Hirdetés

Kamerafelállás tekintetében egy 48+8+2+2 hátlapi felállást láthatunk, akkumulátorügyileg pedig 4000 mAh áll majd rendelkezésre ezen telefon használói számára. Továbbá 4 GB RAM és 128 GB háttértárral lesz elérhető a telefon.

Árazás tekintetében sem szálltak el, 300 dollárra lőtte be a Motorola, ami előreláthatólag egész jó ár/érték arányt képvisel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét