Valljuk be, stílusos – Samsung Galaxy Book Pro és Pro 360 első képek és specifikációk

0
116

Első képek és specifikációk érkeztek a Samsung Galaxy Book Pro és Pro 360 modellekről. Stílusos megjelenés, AMOLED kijelző, opcionálisan LTE, Thunderbolt 4, 11. generációs Intel procik és akár GeForce MX450 GPU – röviden így lehet jellemezni az eszközt.

Teljes mellszélességükben kiszivárogtak az új Samsung Galaxy Book Pro és Pro 360 laptopok képei. Mindkét modell AMOLED kijelzőt kap 11. generációs Intel processzorral, sőt a 15 hüvelykes verzióhoz akár dedikált Nvidia kártyát is kérhetünk az MX450 személyében. Sőt, opcionálisan LTE kapcsolattal is kérhetjük.

A megbízható Evan Blass közreműködésével megosztott sajtóanyagoknak köszönhetően alaposan megismerhetjük a laptopokat. A 360 modell érintőképernyővel is rendelkezik, hogy még multifunkciósabb legyen társánál.

Hirdetés

Színek tekintetében a Pro modell ezüst és kék színben lesz elérhető, a Pro 360 azonban sötétkék és arany színben lesz kézbe vehető.

Forrás: Evan Blass

A gépek árait egyelőre homály fedi, szintén ez a helyzet a megjelenési dátummal is. Előzetes pletykák szerint azonban május körül várható a Pro és Pro 360.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét